Zenei platformot indított a Yettel, amelyben Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif egy-egy feltörekvő környékbeli együttest karol fel. A Yettel Stage célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók tapasztalata által. A platform egyedülálló, ingyenes koncertsorozattal indult az ország három pontján, melynek első helyszíne Pécs volt a Punnany Massif és a Kacaj együttessel.

Mindenki kezdte valahol, és sok tényezőn múlik, hogy hova fut ki egy művész karrierje. Rengeteg befektetett munka? Ismertség? Vagy jókor kell lenni jó helyen? Különböző életutak, különböző stílusok, de egy közös bennük: a tehetség. A Yettel kiválasztott három, a legkülönbözőbb stílusterületekről érkező elismert hazai előadót, és megkérte őket, hogy térjenek vissza a gyökereikhez, és karoljanak fel egy-egy környékbeli, feltörekvő együttest.

A fesztivál headliner Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif idén nyáron a Yettel segítségével a Perrin, a The Pontiac és a Kacaj karrierjét támogatja a Yettel Stage digitális színpadán.

A fellépéssorozat Pécsen kezdődött: a Kacaj egy modern, progresszív, mégis autentikus zenekar, amely a népzenét vegyíti a modern popzenei műfajokkal – egyenesen város szívéből. A Yettel Stage első állomásaként a banda a Punnany Massif támogatásával lépett színpadra a Tettyei romoknál.

„A Punnany is Pécsről indult, így már önmagában a nosztalgia mámora és a lokálpatriotizmus bizonyosan körbelengi majd az est hangulatát. Az elmúlt 20 évben számtalan dologgal találkoztunk már a magyar zeneiparban, és úgy gondoljuk, szinte kötelességünk segíteni a még kevésbé ismert ámde tehetséges bandáknak – vagy tapasztalatainkkal vagy azzal, hogy megosztjuk velük a színpadot” – mondta el Farkas Roland, vagyis Wolfie, a Punnany Massif egyik frontembere.

Az ingyenes koncertsorozatot követően a feltörekvő zenekarok folyamatos kommunikációs támogatást, többek között videóklipet is kapnak, hogy a Yettel és a befutott zenekarok követői bázisának révén minél szélesebb közönséghez jussanak el.

„A Yettelnél a legfőbb törekvésünk, hogy szolgáltatásaink révén segítsünk az embereknek egyensúlyt teremteni az élet különböző területein – a zene pedig egy kiváló eszköz erre. A Yettel Stage zenei platformmal az a célunk, hogy megmutassuk, mire képes a kapcsolódás, a telekommunikáció ereje azáltal, hogy összeköti a tehetséget a hírnévvel, valamint a digitalizációt a személyes találkozás varázsával” – mondta el Dolezsai Gergely, a Yettel márka- és marketingkommunikációs igazgatója.

További koncertek időpontja és helyszíne:
  • Augusztus 2.: Perrin és Majka: Ózd, Digitális Erőmű
  • Augusztus 3.: The Pontiac és Margaret Island: Balaton, Kőröshegyi levendulás

Az események ingyenesek, de a limitált férőhelyek miatt regisztrációhoz kötöttek.
Regisztráció és további információ ide kattintva olvasható.

(x)