Frei Tamás Pécsen nyit kávézót

Kicsit visszatér Pécsre...

“A világ kedvenc kávéinak” Pécsre hozatalát ígéri a városunkból származó tévés riporter, író, Frei Tamás, aki a megyeszékhelyen bővíti országos hálózatát. A Király utcában nyíló üzletben az ígéretek szerint valamennyi híresebb “kávékonyha” képviselteti majd magát. Frei Tamás, a tulajdonos személyesen tesz mindent a helyére.

hirdetés

Frei Tamás riporter utazásai során tanulta meg a kávékészítés csínját-bínját. A legízletesebb szemek így közvetlenül az ültetvényekről érkeznek városunkba, ezzel a pécsiek pénztárcáját is megkímélve. A nemzetközi kávéházlánc szemenként válogatott, kézzel szedett és frissen pörkölt ültetvénykávé ritkaságait heteken belül Pécsen is kóstolhatjuk.

IMG_2123

Lapunk kereste az üzletvezetőt, bővebb információval azonban csak néhány hét múlva tud szolgálni. Addig is bátran kísérjük figyelemmel a Király utca 7. kirakatát.

Az egyébként pécsi származású Frei Tamás nem csupán a nevét és az arcát adta a kávézókhoz, intenzíven benne is van az eladásban, amit az is bizonyít, hogy figyeli, mi történik az egységeknél.

“Mindenhol kamerák vannak az üzletekben, így tudom a világ minden feléből figyelni a kávézókat, olyan vagyok, mint a Big Brother. Bele tudok szólni skype-on keresztül a működésbe, és kifejezetten szeretek is. Érezzék csak, hogy figyelek. Volt már olyan, hogy megkérdeztem, az a zöld nadrágos hölgy miért vár már négy perce a kávéra” – nyilatkozta Frei Tamás a Life.hu-nak korábban.

Kicsit visszatér Pécsre...
Kicsit visszatér Pécsre…

Azt is mondta, hogy szereti a helyiségeket olyanra kialakítani, hogy jó érzés legyen bent lenni. Ehhez viszont be kell ülni, ugyanis a tervezőasztalnál nem lehet kávézókat csinálni.

“Az életem jelentős része arról szól, hogy a világ különféle kávézóiban megpróbálom először vendégként megérezni a helyet, majd szakmai szemmel figyelek. Ugyanis ez egy szakma. Nem mindegy, hogy ez az asztal, ahol ülünk, milyen magasan van, a szék kemény vagy puha. A vendég 20 vagy 30 perc után akar-e felállni belőle. Hogyan fog hatni rád az az asztal, ami magasabban van. Ki kell találni, hogy mennyire legyen kicsi ahhoz, hogy csak karcsú nők üljenek mellé a magas székekre és akkor a férfiak szeretni fogják, ugyanis oldalról a női combokat látják. Ezeket az apróságokat reggelig tudnám sorolni” – mondta Frei, aki annak idején a Nagy Lajos gimi padjait koptatta.

Fotónk Frei Tamásról a hivatalos Facebook oldaláról származik.