Már csak pár nap és jön az Irány a PTE! Kultúrfeszt

Nem mindennapi beiskolázást segítő programsorozatot hirdet a Pécsi Tudományegyetem, ráadásul online: a leendő hallgatók egy ötnapos programkavalkád alatt ízelítőt kaphatnak arról, milyen is az egyetemi életérzés Pécsen, miért érdemes a PTE-t választani.

hirdetés
Uránia Mozi

Szuper programokkal várják január 25-e és 29-e között az érdeklődőket – nem csak a fiatalokat, középiskolásokat, egyetemistákat, hanem szüleiket és az oktatókat is –, amik virtuális „pótélményként” egy kis Pécset varázsolnak a számítógépekre vagy telefonokra – szól a PTE felhívása.

ITT NEM CSAK A FELVÉTELIRŐL TÁJÉKOZÓDHATtok.

A kultúrfeszten az élmények mellett igazi különlegességeket kínálnak a szervezők: lesznek kulturális és tájékoztató előadások, szakmai események, kerekasztal-beszélgetések „a PTE arcaival”, podcast-beszélgetések, ahol bárki elmondhatja a véleményét, de szerveznek gasztronómiai programokat, nyereményjátékokat, szülői fórumot, és persze bulikat és koncerteket is, szigorúan online.

Legyen az tudomány, művészet, sport, itt mindent megtaláltok, ha tehát hiányzik a szórakozás, de közben nagy a stressz a felvételi miatt, itt a helyetek.

További részletek itt és itt érhetők el a fesztiválról.