Most vasárnap, azaz január 28-án, 10 órától a tüskésréti futópályára várják mindazokat, akik egy átmozgató programmal egy nemzetközi futáshoz csatlakoznának. Nem mellesleg a telet is elkergetnék!

hirdetés
Uránia Mozi

Yours Truly – Mit kell tudni a futásról?

A nemzetközi mozgalom egy olyan verseny vagy inkább felhívás, ami évről évre több ezer embert mozgat meg a világon. A finn kezdeményezés lényege, hogy az év leghidegebb időszakában, januárban és februárban egy adott napon megmozgassa az embereket. A nap végén az országok összevethetik, hogy hol mennyit futottak.

Menj a szabadba, mozogj, fuss és diktáld be a megtett kilométereket!

Nem a táv számít, hanem a mozgás

A Yours Truly futásnak egyébként két kiemelt távja van: 25 és 50 kilométer. A cél viszont minden évben az örömfutás, azaz nem a táv, hanem a mozgás.

A YT-ról itt tudhatsz meg többet!

A tüskésréti Yours Truly: január 28. 10.00
Ez a rendezvény tehát nem verseny, „csupán” egy ingyenes, örömfutás! Teával, vízzel, szőlőcukorral és mazsival várja a FutaPécs SE és a Fittbike SE csapata a mozgás szerelmeseit a tüskésréti futópályán. Itt pedig már most is csatlakozhatsz az eseményhez!

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Jó volna ha a sétálók a futókkal szemben haladnának, így félre tudnak lépni utat hagyva nekik, pláne ha párban andalognak.Talán egyszer lesz majd sétaút is….

Comments are closed.