Kicsatoltuk az Univerzumból a frekvenciákat!

Meglátogattuk a rejtélyes pszichotronika egyik legnagyobb magyar tanítóját, Bodor Ernőt. Az, hogy ez mégis mi akar lenni, nem igazán sikerült megfejtenünk, viszont bepillantást kaphattunk egy másik világba. Szellemsebészet, extrapszichológia és egyéb áltudományos handabanda. Mindenesetre elég jó pénzt kér a szolgáltatásért. 

hirdetés

Pszichotronika, mi az? Ez a furcsa elnevezés nem egy sci-fi film címe, hanem Bodor állítása szerint egyfajta gyógyításra alkalmas technika. A pécsi férfi magát nemes egyszerűséggel diplomás para- és extrapszichológusnak tartja, holott ilyen diplomákat aligha osztogatnak ma a világ egyetemein, és vélhetően ez is csak egy jól hangzó szöveg.

Szerinte ez a felkészültség nem olyan szinten történik, mint a közönséges orvoslást végzők esetében. Ennek a módszernek az alkalmazásához ugyanis egy energetikai beavatás szükséges.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fRobOl1rRvI” width=”670″]

Bodor kifejtette, hogy ez a beavatás nem a fizikai testtel, hanem egy magasabb frekvencia-szinten rezgő láthatatlan lélektesttel történik meg. Ennek a folyamatnak az eredménye az, hogy a lelki erők és energiák megmozdulnak, de ehhez mind a beavatást végzőnek, mind pedig a páciensnek ismernie kell a szellemvilág működéseit is – hogy mégis mindez pontosan mi is akar lenni, nem derült ki.   Magát „szellemsebésznek” is hívja, mert szerinte ő az energiáinkat csapoló idegen testeket vágja le rólunk.

Az, hogy mennyire veszélyes lehet a nem megfelelően és helyén kezelt természetgyógyászat, azt jól mutatja annak a gyermeknek az esete, aki hosszú hónapok után halt meg  Agárdon 2013-ban. Lapinformációk szerint  a szülők a tárgyaláson elmondták, hogy szinte már napi rendszerességgel hányt, zöld volt a széklete, és továbbra is csak anyatejet kapott, ezért a nagypapa felkeresett egy természetgyógyászt, akit kéthetente, majd hetente szintén Budapestről szállított a gyermekhez.  

“Ő pedig energetikai vizsgálatot végzett: ekkor a kezével vagy egy pálcával körözött a meztelen teste fölött. Utána azt mondta, hogy a gyermek bélflórája teljesen tönkrement, ezért van rosszul. A vizsgálat után azt is mondta, hogy a gyerek szervei 100 százalékosan működnek, csupán a szíve 80 százalékos. Homeopátiás szereket és további energetikai kezelést javasolt” – idézi a Velvet a nagypapa vallomásáról készült jegyzőkönyvet. Az ügynek több vádlottja is van: a szülők, a nagyszülők, a természetgyógyász és a háziorvos.