A legütősebb őszi minitanfolyamok

Ha valamiért szeretjük Pécset, akkor azért a kreativitásért, ahogyan alulról szerveződő tanfolyamok, workshopok indulnak. Az őszi időszak pont ilyen lesz, ezért összegyűjtöttünk az ínyünkre való, izgalmas képzéseket. 

hirdetés

Natúrkozmetikum-készítő tanfolyam a Little Garden Kenceiskolával

A Little Gardennel három tanfolyam közül választhatunk! A kezdő modul során behatóbban megismerhetjük saját bőrtípusunkat, a természetes alapanyagokat, a kencék fajtáit és elkészítési módjaikat. Az órák során elkészíthetünk 4-5-félét, amelyeket persze haza is vihetünk! A második, haladóbb óra keretein belül már több mindent készíthetünk: bőrradírt, peelinget, szemkörnyékápoló krémet, dezodort, tápláló olajzselét.

szappan
A természetesből és saját kezünk által – kell ennél jobb?

Végül pedig a harmadik kurzus során a gyermekek bőrére kenhető natúr babafürdető-, sampon-, testápoló-, masszázskrém-, illetve popsikrém-receptet tanulhatunk.

A tréninget vezeti: László-Varga Judit okleveles házikozmetikum-készítő.

Mikor? Október 29. szombat 10 óra (A tanfolyam időtartama 4-5 óra.).

Mennyibe kerül? 13 000 Ft/tanfolyam, amely tartalmazza a 100 %- ban natúr és részben bio alapanyagokat, írott tudásanyagot és persze a recepteket.

Bővebb információt, és az aktuális tanfolyamokat a Little Garden holnapján tudjuk megnézni!


Stresszmenedzsment – Williams Életkészségek® Tréning Vági Zsolttal

Mindenkinek van stressz az életében, azonban nem mindegy, hogy mit kezdünk vele. Ez a különleges, komplex, saját élményen alapuló program nagy segítséget nyújt mindenkinek, aki szeretné azonosítani, értelmezni, elfogadni vagy megváltoztatni élete stresszforrásait. Valóban egy olyan rendszer, ami mindenkinél működik, tudományosan igazolt alapokon nyugszik, mentes mindenféle vallási, ezoterikus  rendszertől.

stressz
Ne hagyjuk magunkat kiidegelni!

Különösen azok életében nyújt nagy segítséget a program, akiknél a stresszel összefüggő betegségek is megjelentek: elhízás, emésztőrendszeri, daganatos, szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás.

A tréninget vezeti: Vági Zsolt dietetikus, Williams Életkészségek® facilitátor

Mikor? November 4-5. és 11-12. (4×4 órában).

Mennyibe kerül? 24 000 Ft bevezető áron, ami tartalmazza az oktatási anyagokat is.

Bővebb információt a zsolt.vagi@gmail.com-on, vagy a Facebook-eseménynél kaphatunk!


Macaron workshop a Yokka Desszertműhellyel

A macaron az a színes és édes apróság, amit nagyon könnyű elrontani, viszont ha megvan a tökéletes módszer, akkor ragadnak ránk az ismerősök, barátok és a család. Van, aki imádja és van, aki még soha nem evett finomat, de ha magunk készítjük, akkor fenomenális tud lenni.

A workshop keretében három különböző ízű macaront készíthetünk, amelyek mindegyike egy-egy édes kísértés. A macaron bizony hisztis, de ha tudjuk miből, hogyan, mire figyelve kell összeállítani, akkor máris közelebb vagyunk az otthon, saját kezűleg gyártott ízbombák elkészítésének tudományához – a Yokka Desszertműhely asszisztálásával ez biztosan sikerülni fog.

Ha a limitált férőhelyek miatt lecsúsztunk a macaron workshopról, akkor ne csüggedjünk, mert a műhely rendszeresen készül újabb és újabb tematikájú minitanfolyamokkal.

macaron
Ismerőseink elájulhatnak a tudományunktól

A tréninget vezeti: Füzes Kata (Jókai Cukrászda)

Mikor? Október 29., szombat 09:00 – 13:00 (4 óra)

Mennyibe kerül? 11 000 Ft, ami tartalmaz tollat, nyomtatott receptúrát és dobozt a sütemények elcsomagolásához.

Bővebb információt és az aktuális tanfolyamokat a Yokka holnapján tudjuk megnézni!