Ezt a bűnözőt hajszolják a pécsi belvárosban!

Megszökött egy körözött bűnöző a börtönbe szállítása közben Pécs belvárosában csütörtökön kora délután. A kábítószer birtoklásáért körözött Hoffmann Gergőt a rendőrök nagy erőkkel keresik, egyelőre eredménytelenül! 

hirdetés

Több szemtanú beszámolója szerint több tucat rendőr jelent meg csütörtökön a Búza téren, a Király utca Könyök utcától Katalin utcáig terjedő szakaszán minden épületbe bementek. A rendőrségtől megtudtuk, hogy csütörtökön 13 óra 30 perckor Pécs belvárosában a kábítószer birtoklásáért körözött 34 éves Hoffmann Gergőt fogták el a rendőrök, aki ellen a Pécsi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot idén augusztus elsején. A Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe történő szállítása közben azonban a férfi “kivonta magát a rendőri intézkedés alól”, azaz megszökött.

Hoffmann Gergőt keresi a rendőrség (Forrás: police.hu)

A rendőrök a férfit jelenleg is jelentős erőkkel keresik, azonban egyelőre sikertelenül.

Augusztus elsejétől körözi a rendőrség (Forrás: police.hu)

KORÁBBAN ÍRTUK: 

Több rendőrautó és gyalogos járőr szállt ki a Király utca végére, az Átrium üzletház környékére. Munkatársunk 8  rendőrautót számolt, korábban egy olvasónk viszont 15-ről beszélt.

– Valószínűleg valakit nagy erőkkel kerestek, mert egy fél perc leforgása alatt bejöttek, majd sietve távoztak, ráadásul egy biztonsági kamera felvételét nézegették – nyilatkozta egy férfi, aki akkor éppen az egyik ottani üzletben tartózkodott.

A rendőrség akkor még nem nyilatkozott az ügyben.

Ottjártunkkor már csak pár rendőr volt a helyszínen
Még az Alsóhavi út is tele volt rendőrautókkal