Maszkos férfi rabolt ki egy trafikot Uránvárosban

Nem kaszálhatnak sokat

Kiraboltak egy trafikot Uránvárosban szerda este, az Esztergár Lajos utcában. Egy maszkos férfi, feltehetően pisztollyal a kezében követelte a napi bevételt – sikeresen. Az eladónak nem esett baja.

hirdetés

Pécsett, az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be 2017. június 7-én 21 óra 50 perc körül maszkban egy személy, kezében feltehetően pisztolyt tartott, majd követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, a rabló távozott a helyszínről. Az eladó nem sérült meg.

Az elkövető 30 év körüli, körülbelül 185-190 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete maszkot, fekete-fehér kapucnis kabátot és szürkés melegítőnadrágot viselt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 02000/53/2017. bűnügyi számon eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A Bama szerint az eset után több rendőrautó jelent meg a környéken, civil nyomozók és helyszínelők is tevékenykedtek. A lap szerint a környéket alaposan átkutatták, minden bokor alá benéztek, nyomokat rögzítettek.