Muszlimok miatt nincs karácsony

Lemondott az az olasz iskolaigazgató, aki megtiltotta a karácsonyi dalokat az iskolában, mivel a tanulók egyötöde muszlim és így sérülne a “multikulturalitás” – írja az Origo.hu.

hirdetés

Óriási port kavart a hír a katolikus Olaszországban, miszerint Marco Parma iskolaigazgató megtiltotta az iskolai koncerteket és dalokat az intézményben. Döntését a számos muszlim diákkal indokolta – kellemetlen a nebulónak és szüleinek is, ha gyerekük nem énekel a rendezvényeken.

Az olasz miniszterelnök személyesen is kifejezte döbbenetét. “A karácsony sokkal fontosabb egy iskolaigazgató provokációjánál” – nyilatkozta Matteo Renzi.

  • Fóris Béla

    Hamarosan a kereszténységet is befogják tíltani a bölcs nyugat európaiak, hogy ne bántsák meg a barbárok érzéseit. Ha a legelején legalább 5000 betolakodót legéppuskáznak, akkor be is fejezödött volna a beözönlési láz. Ezelőtt 40-50 évvel a Galaktika első számaiban megjelent egy írás, amely megjövendölte a délről északra történő népvándorlást, de fegyverrel már az elején leállították. Ha a barbárok túlszaporodják a “befogadóikat”, akkor nem 5000 fehérembert fognak kíirtani, hanem mindet!!