A kasszából loptak, elfogták őket

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást zárt le február 20-án vádemelési javaslattal a Pécsi Rendőrkapitányság.

hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 2-án 13 óra és 14 óra közötti időben egy pécsi trafikba ismeretlen személyek mentek be, elterelték az eladó figyelmét, majd készpénzt loptak a kasszából.

A helyszínen rögzített adatok, valamint a nyomozás során beszerzett információk, tanúkihallgatások alapján a rendőrök néhány napon belül azonosítottak két nőt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

P. Krisztina 23 éves és K. Klaudia 21 éves pécsi lakosokat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásaikban elmondták, hogy együtt mentek be az üzletbe az eladó figyelmét elterelték, miközben K. Klaudia kihasználva a pénztár nyitott állapotát onnan készpénzt emelt ki.

A gyanúsítottakkal szemben a Pécsi Rendőrkapitányság a büntetőeljárást vádemelési javaslattal fejezte be, a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldte.