A kormánytisztviselők vérét akarják

2016. június 13. és 17. között – immár a hagyományoknak megfelelően, tizenegyedik alkalommal megrendezve – újabb véradó alkalomra kerül sor a kormánytisztviselők részére.

hirdetés

A korábbi tapasztalatok alapján és a szokásos gyakorlatnak megfelelően a Kormánytisztviselői Véradó Hét öt munkanapon át tart. A kijelölt időszakban Budapesten minden hétköznapon más – előre meghatározott – minisztériumban és kormányzati intézményben lehet vért adni, illetve a megyei kormányhivatalokban is e hét során van lehetőség a véradásra. A véradók 500 Ft-os Erzsébet-utalványt, illetve ásványvizet és csokoládét kapnak.

A Kormánytisztviselői Véradó Héten belül a Baranya megyei kormányhivatali véradás időpontja 2016. június 14-én lesz, helyszíne a Baranya Megyei Kormányhivatal 7623 Pécs, József Attila utca 10. fszt. 20. szám alatti terem. A véradás feltétele az eredeti tajkártya, illetve személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása! A véradással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók a mellékelt tájékoztatón olvashatóak.