A neten is kitölthető a nemzeti konzultációs kérdőív

Az állampolgárok már az interneten is kitölthetik a nemzeti konzultációs kérdőívet a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a kérdések olyan témákra vonatkoznak, amelyekben Magyarországnak vitája van Brüsszellel.

A kormány álláspontja szerint meg kell védeni a határokat, és véget kell vetni a “migránsbiznisznek”, hazai kézben kell tartani a rezsi és az adók meghatározását, és nagyobb átláthatóságot kell biztosítani a külföldről pénzelt “aktivistacsoportok” esetében.

A hatékony nemzeti érdekérvényesítéshez a magyar emberek támogatására is szükség van – olvasható a közleményben.

Orbán Viktor miniszterelnök február 20-án, a parlament tavaszi ülésszakát megnyitó napirend előtti felszólalásában jelentette be, hogy nemzeti konzultáció kezdődik azokról a veszélyforrásokról, amelyekkel Magyarországnak idén szembe kell néznie.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ezen tenyeket a kedves vezeto nagyon nem szereti hallani mostanaban. ugy viselkedik inkabb, mintha mindenki az orszagban szenilis agyhalott lenne es mar elfelejtette volna, hogy mi tortent 10-20 eve.

  2. Annak idején hazánk fénylő csillaga (Orbán Vitya) volt az egyik fő pártolója az EU-ba való belépésnek, valamint fényes karrierjét a Soros úrnak is köszönheti, a hálátlan disznó.

Comments are closed.