A PMFC szerint szerződést szegett a Kaposvár

A PMFC közleménye:

hirdetés

A fegyelmi bizottság keddi ülésén elmarasztalta a PMFC-MATIAS sportszervezetet, mivel – álláspontjuk szerint – nem teljesítettük Miroslav Grumic átigazolási díjának második felét.

A teljes tényállás szerint a szerződésünk értelmében a vételár második felét nem csak készpénzben, hanem játékosok átigazolásban is teljesíthetjük a Kaposvár felé, amire mi több alkalommal tettünk – írásban is – kísérletet, ám ezekre a Kaposvár érdemben nem reagált.

Jogi álláspontunk szerint a feleket terhelő együttműködési kötelezettségét a Kaposvár nem teljesíti az ügyben, ezzel megszegte a köztünk fennálló szerződést.

Az MLSZ határozat kézhezvételét követően megvizsgáljuk, hogy polgári bíróságon keresztül jogi úton miként érvényesítsük álláspontunkat, amennyiben a másodfokú fegyelmi bizottság is fenntartja az elsőfokú határozat álláspontját.

Természetesen a soron következő, a téli átigazolási időszakig a PMFC a jogvitát megnyugtató módon rendezni fogja olyan módon, hogy az átigazolások kapcsán semmilyen hátrány nem érheti a klubot.

2012. október 10. Brassói Attila

sajtófőnök