Ki a város legjobb sofőrje?

A Pécsi Rendőrkapitányság megelőzési munkatársai “A város legjobb sofőrje 2013” címért hirdetnek vetélkedőt. A pályázat a baleset-megelőzési programok, valamint a közlekedési morál javításának része.

hirdetés

A vetélkedő célja a biztonságos vezetési technika népszerűsítése, valamint a gépjárművezetők figyelmének felhívása a szabálykövető magatartásra, ezzel egyben számottevően csökkenteni a Pécsi Rendőrkapitányság illetékességi területén a közlekedési balesetek számát.

A vetélkedőre jelentkezni kívánó gépjárművezetők az alábbi kérdés megválaszolásával regisztrálhatnak: Ön szerint mi a leggyakoribb baleseti ok Pécsett?

A válaszokat a kovacsh@baranya.police.hu e-mail címre várják 2013. október 4-ig, ezt követően a jelentkezőknek elektronikus úton adnak tájékoztatást a vetélkedő további menetéről.

A döntő a Tüskésréti úton lévő Sziget-Autósiskola tanpályáján lesz megrendezve 2013. október 19-én. A döntőbe jutottak közül tesztlap kitöltését, tesztpályán való vezetést, egészségügyi gyakorlati feladatot, valamint saját gépjárművel történő városi vezetést követően kerül ki “A város legjobb sofőrje”.

Az első helyezett elnyeri “A város legjobb sofőrje 2013” megtisztelő címet, valamint a vele járó 15 000 forint értékű vásárlási utalványt. A második helyezett 10 000 forint értékű, a harmadik helyezett 5 000 forint értékű vásárlási utalványt vehet át.

A program támogatói: Pécs-Baranya Közbiztonsági Alapítvány, Sziget Autósiskola, Baranya Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, Országos Mentőszolgálat.