Áttörték a határt a migránsok Mohácstól nem messze

Illocska, 2015. szeptember 17. Rendõri intézkedés illegális bevándorlókkal szemben a Baranya megyei Illocskán 2015. szeptember 17-én. Kétszáz migránssal szemben intézkedtek Baranyában. A külföldiek a jogszerû magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, így a rendõrök elõállították õket, és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek velük szemben. MTI Fotó: Lendvai Péter

Illocska, 2015. szeptember 17. Rendõri intézkedés illegális bevándorlókkal szemben a Baranya megyei Illocskán 2015. szeptember 17-én. Kétszáz migránssal szemben intézkedtek Baranyában. A külföldiek a jogszerû magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, így a rendõrök elõállították õket, és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek velük szemben. MTI Fotó: Lendvai Péter

hirdetés

A Pécsi Újság.hu értesülései szerint migránsok áradata szállta meg a Mohács-szigetet.

A lap forrásai szerint az illegális bevándorlók szerdán napközben, Hercegszántó térségében törték át a kerítést, azóta naponta 100-150-en jutottak át a magyarországi oldalra. A rendőrök a többségüket elkapták és katonákkal erősítették meg a határt.

Az illegális migrációs nyomás növekedése miatt a kormány augusztus 10-én döntött arról, hogy háromezer új rendőrrel növelik a határvadászszázadok létszámát. Ezzel összefüggésben el is indult szerdán az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határvadász-toborzó Facebook-oldala.

Képünk illusztráció

 • gizi

  Ne rohogtessen, ez a tuntetes epp arrol szol, hogy a menekultek szova teszik a veluk szemben tanusitott agressziot. PONTOSAN AZT, AMIT ON KEDVES BELA KEPVISEL!!!
  Megismetlem tehat, nem lenne tuntetes, ha nem lennenek egybol, oktalanul, hatranyosan megkulonboztetve! Mellesleg aki a kurucinfon es a titkolt hireken kurvaanyaz, az ne emlegesse a hazug hazai mediat Foris ur!
  Mellesleg maga kikeri maganak, hogy tanult es ertelmes ember, akkor miert kell anyazni illetve lehulyezni valakit minden egyes hozzaszolasnal??? Nem ez a forum lenyege? Nem attol letezik a vita, hogy mas az allaspontunk? Javitson ki ha tevedek!

 • Fóris Béla

  Sajnálom kedves Gizi nagyságos asszony, úgy látszik, hogy nem tud angolul, mert akkor nem válaszolt volna hülyeséget!! Tanuljon és ne csak a hazug hazai médiákból tájékozódjön. FELEJTSEN EL!!

 • gizi

  Ez most igazan sok mindent bizonyit valoban. Rajzoljak egyet en is?
  Hol van a sok szaz megeroszakolt fiatalkoru? Arrol lassak valamit!

 • Fóris Béla

  http://www.jewsnews.co.il/2016/09/19/outrageous-muslim-refugees-warn-germans-that-their-days-are-numbered-germany-keeps-taking-in-muslim-refugees.html
  https://uploads.disquscdn.com/images/1151c73d52dc4dc387c71840926aa51ffc28ddce6f71bfd1d3acbe0ee647b3af.jpg

  Malcolm Robertson
  March 10 ·
  launched a major investigation into the scandal after a damning report by Professor Alex Jay last year, revealed that as many as 1,400 children had been raped, trafficked and groomed by mainly Asian gangs in the South Yorkshire town between 1997 and 2013.
  Following the revelations South Yorkshire police, which was criticised for its handling of abuse allegations, asked the NCA to intervene and the agency launched Operation Stovewood.
  • How authorities turned a blind eye to exploitation of 1,400 children
  • MPs warns of ‘more Rotherhams to be found’ after Ofsted failings
  The report, which was published in August last year and was highly critical of police and local authority actions over 16 years, shocked the nation and led to a wave of high-profile resignations.

 • gizi

  En gondolkoztam, de legyen kedves tamassza mar ala ezeket a kijelenteseket ha itt tartunk! Ki eroszakolt meg tobbszaz kiskorut? Micsoda marhasag ez? Es hogy lenne mar a 90% ferfi??? Csak egy hiradast eleg megnezni es lathato, hogy ez nem igaz. Persze aki elvbol eliteli oket azzal nem lehet vitatkozni, mert ugysem fogadja el a szamara nem kedves tenyeket. Attol meg mint tudjuk, a tenyek makacs dolgok.

 • Fóris Béla

  Nem népírtás, ezek a barbárok csak angliában többszáz kiskorú gyereket erőszakoltak meg, a keresztények kiírtásával fenyegetőznek. Az úgynevezett “migránsok” 90%-a katonakorú férfi! Gondolkozzon mielőtt leír valamit és TÁJÉKOZÓDJON.

 • gizi

  Igy is van bele loni a tomegbe, az altalaban minden gondot meg is old. Szerintem fel kene huzni egy-egy veres tetemet is elrettentes keppen par villanyoszlopra. Legalabb vilagossa tennenk mindenki szamara, mi biza nem segitunk senkin. Odaadnam maganak a puskat es megneznem, mit csinalna amikor asszonyok es gyerekek futnak szembe! Gondolkozzunk mar, mielott allast foglalunk egy nepirtas mellett!

 • Fóris Béla

  Egyszerű a megoldás, golyószóróval kell kezelni a problémát, ha mindjárt a legelején fegyverrel fogadják a “menekülteket”, akkor sok későbbi gondot megelőztek volna. A 90-es évek elején készült a “March” (Menetelés) c. angol remekmű, amelynek a végén ENSZ katonák fogadják a muszlimokat. Európa inkább egy hamis humanizmus nevében elpusztítja önmagát.