Az MLSZ előtt kell felelnie Storcknak

Telki, 2015. augusztus 31. Bernd Storck, a románok elleni augusztus 4-i, illetve a három nappal késõbb sorra kerülõ északírek elleni Európa-bajnoki selejtezõre készülõ magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tart Telkiben 2015. augusztus 31-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége előtt kell beszámolnia Bernd Storck szövetségi kapitánynak a válogatott Andorra elleni pénteki vereség után.

hirdetés

“Csányi Sándor kezdeményezte, hogy az Andorra elleni vereséget követően a szövetség elnöksége a jövő heti ülésén hallgassa meg Bernd Storck szövetségi kapitányt, és a beszámolója után az elnökség tárgyaljon a kialakult helyzetről” – áll a rövid közlemény az MLSZ honlapján.

A pireneusi miniállam csapata – amely amatőr játékosokból áll és 186. a világranglistán – a pénteki, 1-0-ás győzelmét megelőzően 2004 októberében, Macedónia ellen szerzett három pontot tétmérkőzésen.

A német szakember csapata legutóbbi négy mérkőzését elveszítette: a Portugália (0-3) és Andorra (0-1) elleni vb-selejtezőkön, valamint a Svédország (0-2) és Oroszország (0-3) elleni hazai felkészülési összecsapásokon még gólt sem szerzett.