Biciklist gázolt majd elhajtott – szemtanúkat keres a rendőrség!

A Pécsi Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, aki kocsijával előzés közben nekiütközött a mellette haladó kerékpárosnak. Miután a biciklis elesett, az autós továbbhajtott. Jelentkezzen, aki látta a balesetet!

Egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjármű-utánfutó közlekedett 2019. június 12-én, délután 15 óra körül a 6-os főúton Pécs felől Szentlőrinc irányába. A pellérdi elágazást után az utánfutó az előtte haladó kerékpáros előzése közben oldalával nekiütközött a kerékpárosnak, aki elvesztette uralmát a járműve felett, majd elesett. A kerékpáros a balesetben megsérült, azonban a gépjármű vezetője a balesetet követően nem állt meg, segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8–16; p: 8–13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés