Edényeket oszt a Biokom a Mecsekoldalban

A Biokom Nkft. tájékoztatása szerint a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program keretein belül bevezetik Pécsen a teljes körű házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést. A társaság közlemény alább olvasható.

hirdetés

“Tisztelt Mecsekoldali Lakosság!

Örömmel értesítjük, hogy a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program keretein belül bevezetésre kerül városunkban a teljes körű házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés.

Mindehhez az Ön közreműködésére is szükség van, hiszen az új hulladékgyűjtési rendszerben külön kell válogatni az újrahasznosítható, a komposztálható és a lerakásra szánt hulladékot már otthon, a háztartásokban.

A program keretén belül minden családi házas (egyedileg szerződött) ingatlan díjmentesen átvehet egy 240 literes kék színű („hasznosítható hulladék” feliratú) és egy 80 literes barna színű („kerti hulladék” feliratú) hulladékgyűjtő edényt, amelyhez a haszonkölcsön szerződést kell kitölteni és aláírni kettő példányban. Az edényeket adott körzetenként osztjuk ki, különböző időpontokban, amelyről minden érintett család előzetesen részletes tájékoztatást kap (a haszonkölcsön szerződéssel együtt) borítékban, postaládás terjesztéssel. A kisebb utcák és dűlők, valamint a belváros egy következő körben kerül bevonásra, mert ezen területeken csak speciális, kisméretű gyűjtőjárművek tudnak közlekedni, melyek beszerzése jelenleg folyamatban van, így szíves türelmüket kérjük!

biokom1 - jóbiokom2biokom3

Azok az edényosztásról értesített Tisztelt Partnereink, akik a kézbesített tájékoztatóban megjelölt helyszínen és időpontban nem tudnak/tudtak megjelenni, bármely későbbi edényosztáskor is átvehetik a szelektív gyűjtőedényeket.

További információkért kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: 72/502-101, 72/502-111.