Eltűnt lányt keresnek Pécsett – előkerült!

Eltűnt lányt kerestek Pécsett. Péntek éjjel nem ment haza. Szerelmi bánata miatt indult a Széchenyi térre. Azóta azonban senki nem látta. Egy nap alatt több százan osztották meg a felhívást, amit a testvére tett fel az internetre. 

hirdetés

“Emberek segítsetek nekem kérlek! A testvérem Verbőci Zsófia tegnap este éjfél felé eltűnt. Nem veszi fel a telefont, nem jött haza azóta, pedig kocsival van elvileg. A kocsi egy világos szürke Ford Fiesta, rendszáma ILJ-vel kezdődik. Aki tud a nővéremről valamit, kérem jelezze! Rendőrség is keresi! Kérlek titeket, ha látjátok vagy bármi szóljatok nekem” – írta a lány testvére, Verbőci Júlia.

A lány testvére kérdésünkre elmondta, hogy nővére zöld színű kabátot viselt, kék farmerrel, fején pedig fehér sapka volt.

A Meszes dűlőtől szombat éjfél körül indult el és a Széchenyi térre ment, hogy találkozzon az egyik ismerősével, Ricsivel. Szerelmi problémáját akarta megbeszélni vele.

Azóta azonban nincs hír a lányról.

Éjfél előtt beszéltek vele utoljára. Akkor az egyik tanárja hívta, hogy megnyugtassa, mert a lány a szakítás miatt zaklatott lelkiállapotban volt.

A családja hajnal óta keresi.

FRISSÍTVE (16.26)

A lány testvére telefonon értesítette a PécsMa.hu szerkesztőségét, hogy Zsófi meglett. Kertvárosban elakadt az autója, ezért nem ment haza. Az éjszakát az egyik barátjánál töltötte.