Fejleszt a Pétáv a hőközpontoknál

Lehet, hogy egész szeptemberben nem lesz szükség a csapok megnyitására...

A PÉTÁV Kft. egy uniós pályázat keretében hat hőközpont körzetének lakóépületeiben lévő hőfogadó helyiségekben új felhasználói hőközpontokat létesít.

hirdetés

A megvalósuló új technológiának számtalan előnye van – írta a társaság lapunknak küldött közleményében. A korszerűsítéseknek köszönhetően jelentősen csökken a hálózati energiaveszteség és a villamosenergia-felhasználás.
– A korszerűsítés előnyeit a lakók is élvezni fogják, hiszen a kisebb egységeket ellátó hőközpontok rugalmasabban tudják kielégíteni az egyedi fogyasztói igényeket, az új vezetékhálózat kiépítésével a szolgáltatás biztonságát is növeljük – írták.

Szeptember 22-én kezdődtek a munkálatok a Varsány utcában, az Anikó utcában és a Sarolta utcában, majd október 6-tól a Krisztina téren folytatódnak. Ezek a munkák mélyépítéssel, kisebb zajjal járnak. Az épületek előtti útfelbontás parkolási nehézségeket okozhat.

Az érintett épületek lakóit folyamatosan, lépcsőházi értesítőkön keresztül tájékoztatjuk, valamint társaságunk honlapján is nyomon követhetőek a munkálatok aktuális szakaszai (aktuális munkák).