13 millióval tartozik a Jaguar gazdája?

Lassan eléri a 13 millió forintot annak a német férfinak a tartozása, aki közel négy évvel ezelőtt hagyta autóját egy pécsi szálloda mélygarázsában. A Jaguar S-Type ára már régóta nem fedezi a négy év alatt felhalmozott parkolási díjat, viszont a tulajdonos sem került elő mind a mai napig. – írja a Blikk.hu. Az ügyről elsőként a Pécs TV számolt be.

hirdetés

Mint arról korábban a Pécs TV  beszámolt, 2008-ban parkoltak le egy német rendszámú autót a Nádor Szálló épülete alatt lévő mélygarázsban. A luxuskategóriás Jaguar gazdája vagy az autó használója azóta nem jelentkezett a többmilliós kocsiért. A férfi kijelentkezett a szállodából, az autót pedig magára hagyta. A hotel vezetői azóta sem tudnak semmit a férfiról, azonban a felhalmozódott parkolási díj már több lett, mint az autó ára.

Mint azt a PécsMa.hu korábban kiderítette, az autó tulajdonosa Pécs testvérvárosából, Fellbachból való.  A fellbachi rendőrségnek lapunk megkeresése után sikerült felvennie a kapcsolatot a jármű tulajdonosával, ám a német adatvédelmi jogszabályok miatt bővebb felvilágosítást nem adtak.  Csak annyit közöltek, hogy az ügyben nem állapítható meg bűncselekmény, s ennek hiányában pedig nem tudnak intézkedni.

A Blikk szerint 13 millió forintra rúg már a parkolási díj.