Félmilliót adnának a zsaruk

Nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, mert egy rablás elkövetőit keresik. November 21-én háromnegyed nyolc körül egy Görcsönydobokán található családi házba három ismeretlen személy bement, az ott tartózkodó két nőt megkötözték, értékeik átadására kényszerítették.

hirdetés

A rendőrség rablás miatt indított eljárást, s azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét a 06-72-504-400-as számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A félmillió forint akkor jár, ha az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a rendőrség fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.