Festészet és jazz a Nádorban

A pécsi Nádor Galéria Art&Med Kulturális Központ jövő heti kiállítás megnyitóján Pintér András Ferenc absztrakt festményeivel ismerkedhet meg az odalátogató. A program keretein belül borkóstolón és divatbemutatón is részt vehetünk.

hirdetés

A megnyitójára 2014. augusztus 14-én 17 órákor kerül sor,köszöntőt mond: Dr. Páva Zsolt, Pécs polgármestere, a kiállítást megnyitj Dr. Borsos Mihály, a budapesti Art Salon\Társalgó Galéria vezetője, az est házigazdája pedig Dr. Csizmár Edina, az MTVA felelős szerkesztője.

A kiállítást kísérő programok:

2014. augusztus 21., 17h
PAF&CELENI – Art&Fashion performance
PAF művészete és CELENI ruhakölteményei találkoznak egy látványos, provokatív performance keretében. A Cselényi Eszter divattervező által megálmodott kollekciót PAF gesztusfestészete díszíti, a két alkotó közös munkáját pedig testközelből élvezheti a közönség. A festőművész élőben festi meg a modellek által bemutatott ruhákat, oly módon, hogy egyedi, de bárki számára hordható műalkotások jöjjenek létre.

2014. augusztus 28., 17h
PAF&ZSIRAI&JÁSZ ANDRÁS – borkóstoló és jazz
PAF és Jász András jazz szaxofon művész egymást inspiráló kapcsolata többéves hagyományra tekint vissza. Jász András játékának köszönhetően PAF alkotásait megzenésített formában is megismerhetjük. Az eseményt egy borkóstoló keretében a Zsirai Pincészet borai teszik teljessé. Az este tehát minden érzékszervünknek izgalmas élményt ígér.