Fiatal lányt gázoltak el Pécsen

Súlyosan megsérült az a 14 éves lány, akit egy személyautó ütött el péntek délután, a Mártírok útján – értesült a Bama.

hirdetés

A Mártírok útja és a Megyeri út kereszteződésében néhány perccel négy óra után egy személyautó elgázolt egy 14 éves lányt.

A lány súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A mentők kórházba szállították, a rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Kiemelt képünk illusztráció.

 • kismrina

  Szerintem egy ilyen egy mondatos hír után nem kéne azonnal “ítélkezni”, ágyúval kilőni azonnal az autóst. Ismerjük a körülményeket? Szerintem egy mondatból nem.

 • kismrina

  Én vagyok autós is, meg gyalogos is felváltva napi gyakorisággal, tehát tökéletesen látom a helyzetet. A tárgyilagossághoz hozzá tartozik, hogy némely gyalogos, homály módon, mintha szemellenző lenne fején, úgy közlekedik a gyalogátkelőn, körülnézés nélkül indul el, közben van aki fülhallgatóval zenét hallgat, vagy telefonál, vagy internetez gyaloglás közben, és lehet hogy csodálkozik amikor féktávolságon belül lép úttestre és áldozat lesz. Ki a hibás ilyenkor? Biztos hogy az autóst kell büntetni? Én gyalogosként többször nézek balra-jobbra, főleg amikor nagy forgalom van. Én pl. gyalogosokat is kötelezném kresz oktatáson részvételre, sőt már iskolában tantárgy szinten kéne oktatni. Mivel a gyalogos is részt vesz a közlekedésben!!!!!!!!!!

 • Én

  Nem tudom, merre jársz, de ez egyáltalán nem jellemző. Egyébként meg nem szívesség, hanem kötelező. Az elsőbbség megadása nem jófejség. Amúgy pl. a kanyarodási szabályokat szinte sosem tartják be az autósok. Mert ugye akkor a gyalogosnak akkor is elsőbbsége van az autóssal szemben, ha nincs zebra. Na ilyet szökőévente látni.

 • Bergovecz Győző (Bergo)

  Szörnyű mik vannak! Kim Dzsong Un légvédelmi ágyúval lőné le az ilyen autósokat! Bezzeg amerre én járok dolgozni arra minden gyalogost átengednek még ha meg is fogja a forgalmat mert pár méter különbséggel érnek oda és rögtön menni is kell körülnézés nélkül fülhallgatóval a fülbe.