Fidesz: megbecsülik a nőket

A Fidesz véleménye szerint 2014-től minden eddiginél több eszköz áll rendelkezésre a nők és édesanyák megbecsülésére – mondta a párt szóvivője vasárnap az MTI-nek.

hirdetés

Zsigó Róbert úgy fogalmazott: a nők és az édesanyák megbecsülése eddig is hangsúlyos szerepet kapott a Fidesz politikájában és a kormányzati intézkedésekben, de ezt 2014-től még több intézkedéssel fejezik ki. Hangsúlyozta, a gyed extra azt jelenti, hogy minden élethelyzetben a nők mellett állnak.

A szóvivő azt is kijelentette, hogy 2010-et megelőzően leginkább hátrányt jelentett nőnek és anyának lenni a munkaerőpiacon. Az elmúlt három évben, részben a családi adórendszernek, a visszaállított három évre szóló gyes-nek, a nőket segítő foglalkoztatási programoknak és adókedvezményeknek köszönhetően ezek az adatok kedvezően változtak – mondta Zsigó Róbert.

  • Jázmin

    A Fidesz-Kdnp úgy “becsüli” a nőket, hogy gyerekszülő gépeknek tekinti őket vagy verést érdemlő ágybetétnek. Nőként és anyaként is kékérem magamnak azt a cinikus és szexista nőellenességet, amit a kormánypártok képviselnek.

  • Megbecsült nő

    A Fidesz élő megtestesülése annak az elvnek, hogy a politikában bármiről, bármekkorát lehet hazudni – akárhányszor.

  • carey200

    Rohadtul!