Fogadjon örökbe közülük egyet!

kutyamix2

hirdetés

Didergő kölykök várják gazdájukat a pécsi Misina Természet és Állatvédő Egyesület farmján. Most Ön is örökbe fogadhat közülük. Csaknem kétszáz kutya a rácsok mögött várja gazdáját, köztük sok a kölyök kutya is.

Szeretetre vágyó, reménykedve csaholó kiskutyák fogadják a Misina farmján a betérő látogatókat. Többségüket feltehetően autókból teszik ki egy félreeső, több kutyán bántalmazások nyomai is felfedezhetőek voltak, de mára már mindegyikük jóllakottan, kigömbölyödve vár új gazdára. Idén csaknem ötven olyan Pécsen és környékén talált kutya került a menhelyre, amelyeket bármikor haza lehet vinni.

kutyamix1

– Az állatok többsége céltalanul tekergett a városban, lakosok hozták be a menhelyre – mondta lapunknak Farkas Tamás az egyesület vezetője. A gazdira váró állatokról az egyesület honlapján részletes fényképes információkat lehet találni.

kutya1

Az örökbefogadás feltételekhez kötött, az egyesület elvárása szerint kell etetni és elhelyezni az állatokat, eltűnését 24 órán belül jelezni kell, az állatot szúrópróbászerűen ellenőrizhetik, ha nem felelnek meg a körülmények akkor az állatot visszaveszik. Az egyesületnél összesen csaknem 200 kutya vár gazdára, közülük csaknem 20-30 a kölyök és a kistestű eb. Nézze meg, ön melyiket vinné haza.

kutya11