Gyereknap és piknik a negyedben Boggie-val

Május 29-31. között igazi békebeli piknikre várja a látogatókat a Zsolnay-negyed. Péntek délutántól koncertekkel, családi programokkal készülnek a szervezők a Zsolnay Pikniken, vasárnap pedig a Pécsi Gyereknap eseményeivel is kiegészül a programkínálat.

hirdetés

Fellép a DAL 2015 idei győztese, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőse, Csemer Boglárka (Boggie), és színvonalas zenei programot ígér a Csík Zenekar, a Takáts Eszter Beat Band vagy a Septeto Internacional fellépése. Piknikpokrócot, elemózsiát érdemes hozni, de finomságokkal a szervezők is készülnek. A kulisszák mögé is bepillanthatnak a látogatók, hiszen a PTE Művészeti Kara megnyitja műtermeit és próbatermeit, hogy az érdeklődők megismerhessék az ott zajló munkát.

A kulturális csemegék a szabadban 1+1 jegyakcióval ráadásul a Negyed 3 kiállítása közül kedvükre választhatnak a piknikezők: egyet fizet, kettőt kap jegyakcióban látogathatják május 30–31-én a Gyugyi-gyűjteményt, a Rózsaszín Zsolnay kiállítást vagy a Család- és gyártörténeti kiállítást.

A Zsolnay Piknik teljes programkínálata: ITT!

A Zsolnay Piknik zárónapja egyben május utolsó vasárnapja, amely minden évben a gyerekekről szól. A város által szervezett Pécsi Gyereknap, valamint a Zsolnay Piknik együttműködik ezen a napon. Az Expo Center és a Zsolnay Kulturális Negyed között félóránként induló, ingyenes buszjárat szállítja az érdeklődőket.

A Pécsi Gyereknap programjai: ITT!