Pénzváltót végeztek ki kegyetlenül

Meggyilkoltak egy boszniai horvát származású, húsz éve Pécsett élő férfit Kertvárosban, a Regina utcában. Úgy tudjuk, az áldozatot több mint 10 késszúrással ölték meg hétfőről keddre virradó éjjel. Úgy tudjuk,  Ócsárdon közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség, miként halt meg az a férfi, akinek szívét érte késszúrás.

hirdetés

 

 

A helyszínre hat rendőrautóval vonultak ki az egyenruhások, jelenleg is tart a helyszínelés. Értesüléseink szerint az alvilági körökben is ismert 62 éves áldozat, R. D. pénzváltással foglalkozott. Az áldozathoz takarítani járó hölgy hétfő délután még beszélt a férfival, aki nem jelezte neki sem azt, hogy valami probléma lenne, sem azt, hogy vendéget várna.

A nő elmondása szerint az illető rendszerint az egyik belvárosi étteremben ült, ott intézte ügyeit,  s nem rejtegette pénzét. Mint mondta, a  lakásban vélhetően sok Viagrát is találnak, mivel külföldről nagyobb mennyiségben hozott be a potencianövelő szerből, melyet itthon értékesített kisebb haszonnal. A nő szerint azonban nem foglalkozott droggal, más illegális ügylettel.

Úgy tudjuk, a férfin tizenkét késszúrást találtak, a rendőrséget értesítő személy nyitva lévő ajtóra, s véres kilincsre lett figyelmes. A szomszédok éjjel egy és két óra között hallottak zajokat, pufogást a negyedik emeleti lakásból.

Információnk szerint a rendőrök használt bugyikat és használt óvszereket is találtak a lakáson, amelyet feldúlva leltek meg, kereshettek valamit a férfinál. Azt egyelőre nem tudni, hogy volt-e otthon pénz a valutázónál, elvittek-e valamilyen értéket tőle.

 

Frissítve (12:36):

Információink szerint Ócsárdon a hétvégén egy férfi halt meg, akinek szívét érte késszúrás. Egyelőre meg nem erősített információink szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálják, miként halt meg az a férfi, aki párjával együtt élt.

Úgy tudjuk, hogy a pénteken este szórakozni volt a Pécsen vámosként dolgozó 31 éves férfi, szombaton reggel pedig spiccesen ért haza. Otthon összeszólalkozott a feleségével a konyhában, rengeteg lakáshitelük volt, megromlott már korábban a kapcsolatuk.

Állítólag a vita hevében a férj a neje kezében lévő kést magához rántotta, s azzal szíven szúrta magát. A sérülthöz mentőhelikopter is érkezett, de már nem tudták megmenteni az életét.

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki:

“Emberölés bűncselekmény gyanúja miatt tart helyszíni szemlét a rendőrség egy pécsi, kertvárosi lakásban -ezekben a percekben. A rendőrséget kedden reggel, az egyik szomszéd értesítette, ő vette észre a bűncselekményt. Az áldozat férfi, azonosítása, továbbá a bűncselekmény körülményeinek tisztázása ezekben a percekben is tart. A nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.”