A győri édesanya elámult a pécsi klinikától – elege lett a lejáratásból

Elege lehet az egészségügy folyamatos lejáratásából egy győri asszonynak, aki a Facebookon osztotta meg tapasztalatát a pécsi klinikáról. Íme:

hirdetés

És, hogy ne csak lejárató posztok legyenek az egészségügyről, klinikákról, kórházakról.

Pécsett a 400 ágyas klinikának a radiológiai részlegén jártunk, illetve felmentünk az ortopédiai osztályra is.

Időpontunk az MR vizsgálatra 11:30-ra volt. Bejelentkeztünk a beutalóinkkal a kartonozóban. Már itt látszott, hogy jó helyen járunk. Kedvesek, segítőkészek voltak a hölgyek.

Miután rögzítették az adatokat, elirányítottak bennünket a vizsgálóhoz. 11:25 perckor behívtak bennünket. Itt egy nagyon kedves és szintén segítőkész fiatalember végezte a vizsgálatot. Megkérdezte, hogy szeretnék-e bent maradni a kislánnyal a vizsgálat alatt. Hát Viktória már nagylány, így nem maradtam bent vele, kint vártunk a folyosón.

A kórház gyönyörű szép. Tiszta, rendezett. A mellékhelyiségek is csilli-villik.

Az MR után eggyel lentebbre mentünk CT-re. Szintén kedvesek, aranyosak, segítőkészek az ott dolgozók egytől-egyig.

Mikor végeztünk a vizsgálatokkal, mentünk fel az osztályra, hogy el tudjuk csípni két műtét között a doktorbácsit is.

Mivel még a műtőben volt, itt elég sokat kellett várnunk rá, de az osztályon a pultnál a nővérke mindent megtett az érdekében, hogy meg tudja mondani, mikor lesz vége az aktuális műtétnek. Közben én sajnos elég rosszul lettem, meleg is volt a folyosón nagyon, így lementünk a levegőre, beültünk az autóba, ettünk egy szendvicset, ittunk. Ezután én visszamentem az osztályra.

Láttam, hogy a kis műtött hozzátartózói már bent vannak az osztályon, így megvártam, míg jön ki majd az adjunktus úr. 3-4 perc után jött is. Láttam, siet nagyon, de leszólítottam és mondtam, hogy mit szeretnék. Az helyett, hogy azt mondta volna, hogy rohan valahova, visszafordult és bevezetett az orvosi szobába, ahol azonnal kereste is ki a gépen az MR és CT felvételeket. Megbeszéltük, amit meg kellett. Türelmesen elmagyarázta, mi lesz a teendő, és elbúcsúztunk egymástól, de végig elkísért a liftig és kedvesen nyugtatgatott.

Tehát nem igaz a sok lejárató cikk. Csodás a környezet, kedvesek az ott dolgozók.

Ezt nyugodtam osszátok, mert megérdemli a klinika és a dolgozói is” -írta a hölgy.

A PécsMa.hu éppen a minap írt arról, hogy egy blogban azt írták, hogy nem volt melegvíz az egyik pécsi klinikán nem is olyan régen. A “friss hír” azonban a PTE álláspontja szerint két és féléves történet és nem is igaz, hiszen csak a csapot kellett volna tovább nyitva tartani, hogy a második emeletre felérjen a víz.

Frissítve:

A korábbi negatív és egyetem által cáfolt történet után kórházi.sztorik.blog is megosztotta az győri anyuka pozitív írását is, mondván “szerencsére ilyen kórházi történetek is vannak! Öröm ilyet olvasni!”