Éneklés miatt kell fizetnie a pécsi részegnek

Többször is felszólították a rendőrök a 44 éves férfit, hogy hagyja abba a másokat zavaró, hangos éneklést, mégis tovább dalolászott. Előállítás lett a vége.

hirdetés

Egy pécsi lakó hívta telefonon június 18-án 23 óra 20 perckor a rendőrség ügyeletét, hogy valaki a házuk közelében lévő buszmegállóban már több mint fél órája olyan hangosan énekel, hogy családja nem tud pihenni tőle.

A helyszínre érkező rendőrök a 44 éves férfit intézkedés alá vonták. O. Imre elmondta, hogy sokat italozott a nap folyamán és jókedvéből adódóan dalolászik. Az igazoltatás ideje alatt a nótázást a rendőri felszólításra abbahagyta, azonban azt követően újra hangos éneklésbe kezdett.

Az ismételt felszólításnak eleget téve, a férfi csendben tovább sétált, azonban a rendőrök pár perc elteltével újra észlelték, hogy O. Imre hangosan énekel, kiabál.

A jókedvű pécsi lakost – mivel a többszöri rendőri felszólításnak sem tett eleget – előállították, majd részére az általa elkövetett csendháborítás szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki.