Harc a rák ellen – előadás

Harc a rák ellen, gyógyszer (1)

hirdetés

Előadások lesznek kedden a daganatos betegek kezeléseinek természetes kiegészítéséről.

Az immunrendszer talpra állítása a daganatok legyőzésének kulcsa. Harc a rák ellen – természetesen címmel tartanak előadást február 11-én, kedden délután Pécsett. Ha a kórt diagnosztizálták, ajánlott olyan kiegészítő készítmények alkalmazása, melyek nem gyógyszerek, de eredménnyel járulnak hozzá az életminőség javításához. Évről évre több embernek kell szembenéznie a szörnyű kórral, ezért a megoldás a megelőzésben rejlik. A helyes táplálkozás, a testmozgás, a kiegyensúlyozott lelki állapot, mind csökkentik a rák és egyéb betegségek kialakulásának esélyét. Az előadásokon három neves kutató munkásságát ismerhetik meg az érdeklődők.

Program:

16:00-16:45
Dr. Darnói Tibor
háziorvos, a dr. Fachet Kft. ügyvezetője
Természetes immunvédelem és tudatos gyógyulás

16:45-17:30
Assoc.prof.prof.h.c.mag.dr.v. Dávid Tamás
elnök, tud. főigazgató
CoD Orthomolekuláris Rák-Terápia Rendszer – Össztűz a RÁK ellen

Harc a rák ellen, gyógyszer (3)17:30-18:15
Prof. dr. Hidvégi Máté PhD
biokémikus, a kémiai tudományok kandidátusa, c. egyetemi tanár
Egy korty remény – harc a rák ellen

18:15-19:15
Kérdések-válaszok

HELYSZÍN:
VOKE Vasutas Művelődési Ház
Pécs, Váradi Antal utca 7/2 (Nagyterem)

2014. 02. 11. kedd 16.00 óra

A belépés díjmentes!

Harc a rák ellen, gyógyszer (2)

Onco-Shop, a daganatos betegek tápszereinek boltja

Az Onco-Shop bolthálózat országszerte több mint 10 nagyvárosban várja a daganatos betegségben érintetteket. Az Onco-Shop által forgalmazott termékek nem gyógyszerek, de eredménnyel hozzájárulhatnak az életminőség javításához. Az Onco-Shop vezető termékei a daganatos betegek részére javallott speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek.
– Avemar granulátum és filmtabletta: Az Onco-Shop Avemar Információs Pontként is szolgál, ahol a gyártó által biztosított legalacsonyabb fogyasztói áron lehet hozzájutni a dr. Hidvégi Máté nevével fémjelzett eredeti Avemar és Oncomar termékekhez.

– Culevit tabletta és az újonnan kifejlesztett nagydózisú italpor, amely koncentrált formában tartalmazza a Culevit tabletta hatóanyagait.

Állandó akciók és a patikánál rendszerint kedvezőbb árak.
Nyitva tartás: minden hétköznap 9 és 17 óra között
Pécs, Édesanyák útja. 11. (az Onkológia alatt)
Telefon: 06-20-464-7774, www.oncoshop.hu

A tápszerek mellett az üzletben megtalálhatóak más élelmiszerek és étrend-kiegészítők is.
– Dr. Fachet József professzor négyféle gomba-kivonatot tartalmazó Immunforte Basic kapszulája, a Dr. Dávid Tamás professzor nevéhez fűződő CoD tea és fitoterápiás rendszer termékei.
– A deutérium-megvonásban alkalmazott csökkentett deutériumtartalmú vizek: a mindössze 25ppm deutérium-tartalmú Qlarivia víz és a 105ppm-es Preventa is elérhető.
– Az új Radiocare krém klinikailag igazolt módon segíti a sugárkezelés okozta bőrgyulladás kivédését.
– Újdonságok: Hidvégi-féle Máriatövis termés magas szilimarin tartalommal, akciós C-vitamin és D3-vitamin tabletta, valamint a Q1+Q10 kapszula.
– Csak nálunk: Németország vezető prémium gomba-kivonat márkája, a Hawlik termékcsalád, amely segítségével személyre szabott gomba-kúrát állíthatunk össze.

Fontos figyelmeztetés: az Onco-Shop által forgalmazott termékek nem rendelkeznek gyógyhatással és nem helyettesítik az orvosi kezeléseket!

(x)