Hatalmas buli a gyerekeknek

Példaértékű összefogásnak köszönhetően május 25-én, szombaton egész napos gyermeknapi programokkal várják a gyerekeket és szüleiket a pécsi Expo Centerbe.

hirdetés

Szinte minden foglalkozást megtalálnak azok a kicsik és nagyok, akik szombaton ellátogatnak a városi gyermeknapra.

… még ezt is ki lehet próbálni

“Nem csak gyerekeknek!”

Az egész napos program délelőtt tíz óra és este hét óra között várja a látogatókat, számos izgalmat, érdekességet tartogat nemcsak a gyermekeknek, de a játékos kedvű szülőknek, nagyszülőknek is.

A kisebbeket lufitekerés, állatsimogató és homokozó, a nagyobbakat légvár, trambulin, érzékenyítő park várja. A kamaszok részt vehetnek egy katonai bemutatón és a KRESZ parkban is kipróbálhatják magukat.

Vezetni is lehet!

Csizi Péter kiemelte: a szórakoztatáson túl arra is fel szeretnék hívni a gyermekek figyelmét, hogy a fogyatékkal élők milyen hétköznapi nehézségekkel küzdenek. Saját bőrükön tapasztalhatják meg fogyatékos társaik kihívásokkal teli, mégis teljes értékű életét, sőt, velük közös programokon is részt vehetnek.

A belépés idén is ingyenes.

MEGOSZTÁS
Előző cikkVakáció!
Következő cikkÜltessünk növényt!
  • nosa

    A Kossuth téren hasonló programok voltak, és a szervezők, a rendőrök nagyon szimpatikusan, készségesen álltak a dologhoz. Ez a mai rendezvény százszor nagyobb élmény volt, mint a Zsolnay-fesztivál sznob, nyomasztó, kasszaközpontú hivalkodása.