Ingyen fröccs, virsli, busz!

Igazán különleges eseménynek ad otthont május 5-én, vasárnap 16 és 21 óra között a Tettye. Mint ismert, a napokban lezárult a francia SUEZ és Pécs városa közötti jogvita, ráadásul mindössze egy eurójába került a megyeszékhelynek, hogy megszerezze a Pécsi Vízmű többségi tulajdonát, ezzel pedig sok százmilliós érték került birtokába.

hirdetés

Ráadásul – s ez talán a legfontosabb szempont – egy mindannyiunk számára létszükségletet jelentő szolgáltatás maradt közösségi, pécsi tulajdonban, így biztonságban.

A város így szeretné megköszönni a pécsi polgárok szimpátiáját és támogatását a létfontosságú közmű visszavételéért folyó küzdelemben. Ennek jegyében szerveződött a mostani majális, amelyen minden az éltető elem, a víz körül forog majd.

Lesznek vizes játékok, vízzel kapcsolatos különböző programok. Nem árt sietni a 16 órakor kezdődő rendezvényre, hiszen az első 300 érkező egy kupont kap, amelyet virslire, fröccsre és vízre lehet majd beváltani. Az is egy fontos információ, hogy a Tettyére tartóknak utazásra sem kell költeniük, ugyanis a 33-as busz ingyen szállítja a majálisozókat.

  • jupii

    ez jó!