Ingyenes gimnasztika!

Öt hónapon át heti egyszeri, ingyenes alakformáló, zsírégető gimnasztikára vár mindenkit a MOB és a tornaszövetség országos programjába Pécsett bekapcsolódó Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

hirdetés

Aki már kipróbálta, tudja, hogy a kényelmes, mozgásszegény életmódról az egészségesebb, sportos mindennapokra váltás során az első lépések megtétele a legnehezebb. A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Tornaszövetség Aerobik Szakága most egy mindenki számára ingyenesen elérhető országos programmal igyekszik ezt megkönnyíteni. A június 13-án induló, öt hónaposra tervezett mozgásprogram ugyanúgy várja a kezdő-újrakezdő, mint a sportágban már járatosabb aerobikosokat.

A mindenki számára nyitott és ingyenes órákat az alakformáló, zsírégető, egészségmegőrző mozgásformákban otthonosan mozgó aerobik-oktatók vezetik. A heti egyszeri, de rendszeres és változatos testedzés elsődleges célja kortól és nemtől függetlenül a mozgás megszerettetése, a figyelem felhívása a sportos életmód fontosságára az egészség megőrzésében.

A programhoz országszerte számtalan település csatlakozott, szűkebb pátriánkban a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. állt a kezdeményezés mellé. A sorozat most június 13-án rögtön egy dupla órával indul útjára, e hónapban egyelőre további két „ismerkedőnek” szánt alkalommal, majd a júliusi nyári szünet után augusztustól három hónapon át folyamatosan heti egy-egy alkalommal várja a bekapcsolódni vágyókat.
A programokon a részvétel ingyenes, a résztvevőket eleve sportfelszerelésbe öltözötten várják!

A tervezett júniusi helyszínek és program:

június 18., kedd, 18.00-19.00: Zsírégető torna Szilvás Angélával, helyszín: Műjégpálya (Dr. Veress E. u.); ESŐHELYSZÍN: Pécsi Sasok Mozgásközpont

június 25., kedd, 18.00-19.00: alakformáló aerobik Szilvás Angélával, helyszín: Pécsi Sasok Mozgásközpont