Ismét benzint csapoltak Kertvárosban

Az autó egy kertvárosi parkolóban állt, a tettes az éjszaka folyamán a gépkocsi üzemanyagtöltő csövét elvágta és abból kb. 20 liter benzint tulajdonított el. Rendőrségi hírek.

hirdetés

Rendőrségi hírek Baranyából:

Ismeretlen elkövető az éjszaka folyamán készpénzt tulajdonított el egy belvárosi üzletből. Az üzlet tulajdonosa péntek reggel nyitni akart és ekkor vette észre, hogy annak ajtaja nyitva van, az ajtó keret pedig megrongálódott. Az elkövető 10.000 Ft készpénzt tulajdonított el az üzletből, az ajtó megrongálásával viszont ennél nagyobb kárt okozott. Az ügyben lopás miatt indult eljárás.

Trükkös tolvaj lopott meg egy idős nőt péntek reggel. Az elkövető becsengetett a lakásba és vizet kért a 85 éves sértettől. Amíg ő a konyhában vizet töltött, a fiatal nő a sértett kézitáskáját magához vette, majd a vizet megitta és eltávozott. A táskában a sértett használati tárgyain kívül pénztárcája is benne volt, 5000 Ft készpénzzel.

Péntek reggel vette észre egy kökényi hétvégi ház tulajdonosa, hogy ismeretlen elkövető az elmúlt néhány napban betört a hétvégi házába és onnan szerszámgépeket tulajdonított el. Az elkövető a telek kapuját benyomva jutott oda be, majd a ház ajtaját befeszítve onnan több száz ezer forint értékben tulajdonított el szerszámokat.

Ismeretlen tettes péntekre virradóan üzemanyagot tulajdonított el el személygépkocsiból. Az autó egy kertvárosi parkolóban állt, a tettes az éjszaka folyamán a gépkocsi üzemanyagtöltő csövét elvágta és abból kb. 20 liter benzint tulajdonított el.

Ismeretlen elkövető péntek délután Mohácson egy üzlet előtt leállított kerékpár mellől eltulajdonított egy övtáskát, a benne lévő mobiltelefonnal együtt. A lopással okozott kár 19.000,- Ft.

Tegnap délután Bogádmindszenten országos körözöttet fogtak a rendőrök. A fiatal nő ellen kábítószerrel való visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt volt érvényben körözés. Előállították a Sellyei Rendőrőrsre, majd gyanúsítottként kihallgatták.