Jégmotorshowt rendeznek Pécsett

Az évszakhoz képest meleg, emellett esős, szeles idő miatt módosítani kellett a pécsi műjégpálya idénybeli utolsó napjainak programját. Zárás március 5-én, ám egy látványos jégmotoros (stunt rider) show-val fűszerezve.

hirdetés

A PSN Zrt. az utóbbi napokban és az előrejelzések szerint a folytatásban is szokatlanul meleg (kedden a Jégpálya betonteknőjében délben kereken 20 fokot mértek), szeles és esős időjárás miatt az idén módosítani kellett a korábbi esztendőkben szokásosan nőnap utáni idényzárás dátumát: eszerint erre a szezonra

március 5-én, vasárnap este zár be végleg a Műjégpálya.

Március első napjaiban emellett módosított nyitva tartással várják a korcsolyázni vágyókat: március 2-án, csütörtökön, 3-án, pénteken, 4-én, szombaton és 5-én, vasárnap a korábbiaktól eltérően nem napi 3, hanem csak  napi 2 korizási időpont lesz: a három nap során egységesen délelőtt, 09.00-12.00; illetve este, 18.00-21.00 óráig.

korcsolya
A korik helyett a kétkereké lesz a főszerep

A vasárnapi zárónap vége ugyanakkor különleges csemegét ígér: 20.30-tól ugyanis a Pécsett már jól ismert, különleges tehetségéről híres szentlőrinci motoros akrobata, Bátor Zoltán az aszfalt után ezúttal a jégen is megmutatja, hogyan tudja “kijátszani a fizikát” speciális kétkerekűjével.

A hétvégén korizni érkezőket a megszokott jegyárakkal várják; azok pedig, akik csak a jégmotorozásra kíváncsiak,

vasárnap 20.00 óra után ingyen mehetnek be a jégpályára.