Kapcsolatban a gazdasággal, az iparosokkal

Szorosabbra fűzi együttműködését a Tettye Forrásház Zrt. a helyi ipar szereplőit képviselő szervezetekkel. A szolgáltató az elmúlt hetekben több gazdasági témában egyeztetett a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pécsi Ipartestület vezetőivel.

hirdetés

Utóbbi szakmai érdekképviselettel közös nyilatkozatot is kiadtak december 6-án a víziközmű-fejlesztési hozzájárulás kapcsán, amelyben útmutatást nyújtanak a vállalkozások számára a kvóták igazolásához.

A felek több fronton is erősítik partnerségüket, a közvetlen társadalmi-gazdasági környezetének fejlődéséhez való hozzájárulást kiemelten fontosnak tartó vízszolgáltató a kamara év eleji rendezvényein is bemutatkozik a vállalkozásoknak. Mint Renczes László, az ipartestület elnöke elmondta, maximális támogatást kaptak a vízszolgáltatótól, a kedvező és rugalmas hozzáállásnak köszönhetően pedig gyorsan és zökkenőmentesen sikerült megállapodást kötniük. A további együttműködés alapjait is meghatározza a megszületett megállapodás, amelynek kapcsán mindkét fél egyetértését fejezte ki, hogy a jövőben felmerülő esetleges problémák kezelésére azonnali egyeztetést kezdeményeznek.

A Tettye Forrásház Zrt. a felhasználók jelentős része felé személyes kapcsolatot jelentő társasházi közös képviselőkkel és lakásszövetkezetekkel is az együttműködés erősítésére törekszik. Az elmúlt héten nyílt napot és szakmai fórumot rendeztek a Tettye központjában, ahol csaknem száz pécsi képviselő részvételével vitattak meg aktuális kérdéseket.

– Év közben is rendszeresen egyeztetünk a képviselőkkel, de ez volt az első szélesebb körben megrendezett találkozó, amelyen alkalom nyílt a párbeszédre, az észrevételek, javaslatok megvitatására – tájékoztatott az eseményről Szurdi Gábor, a cég ügyfélkapcsolati osztályvezetője, aki hozzátette, a legnagyobb figyelmet a hosszú ideje tartozó mellékvízmérős fogyasztási helyekkel való szerződésfelmondás kapta. A Tettye az elmúlt két hónapban 270 érintett ügyfelet értesített a türelmi időt követő szerződésfelmondásról.

A rendezvényt hagyományteremtő szándékkal hívták életre, amelyet a jövőben további fórumok, egyeztetések követnek majd.