Keresik a tettest

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztás elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

hirdetés

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint július 27-én 20 óra 55 óra körüli időben  ismeretlen személy az általa vezetett, fekete színű Nissan Skyline típusú személygépkocsival  Pécsett a Szántó Kovács János utca – Ybl Miklós utca kereszteződésénél a piros lámpánál várakozott a belső sávban.

A személygépkocsi vezetője a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére elindult és elsodort egy, a gyalogátkelőhelyen szabályosan közlekedő férfit. A balesetet követően a személygépkocsi megállás és segítségnyújtás nélkül egyenesen elhajtott az Athinay út irányába.

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti esetnek, a gépjárművezető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon vagy telefonon munkaidőben a 06-72-504-400 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.