Keressük a LACCA Fashion Arcát!

A LACCA Modell Verseny célja egy olyan magyar hölgy kiválasztása, aki szépségével, stílusosságával, egyéniségével, belső értékeivel magas szinten tudja a LACCA divatmárka értékeit képviselni Magyarországon és akár külföldön is.

hirdetés

A verseny Magyarország tíz nagyvárosában – Budapest, Pécs, Kaposvár, Zalaegerszeg, Szombathely, Győr, Székesfehérvár, Szeged, Kecskemét, Debrecen – megrendezett castingokból és elődöntőkből, valamint a fővárosi döntőből áll.

Ha érdekel a divat, ha szeretnéd átélni egy igazi divatbemutató minden pillanatát, jelentkezz!

Az elődöntőre profi sminkesek, fodrászok, stylistok készítenek fel!

A LACCA Arca Modell Verseny 2013 győztese a cím használatával járó előnyök mellett a LACCA Fashion egy éves szerződését nyeri havi nettó 200.000.- Forint fizetéssel valamint autóhasználattal.

A LACCA saját tervezésű ruhái a klasszikus eleganciát ötvözik az aktuális divat-trendekkel. A kollekciók olyan nőknek készülnek, akik mind a mindennapokban, mind különleges alkalmakkor is a finom nőiességet képviselik.

„Kollekcióim tervezésénél is mindig a harmóniára törekszem, hogy a ruha a maga egyszerűségével, ötletességével hívja fel magára a figyelmet. Olyan nőknek tervezek, akik finomak, nőiesek, ugyanakkor már kiforrott stílusuk van, s akik az élet bármely területén a tökéletes megjelenésre törekszenek. Nőknek, akik szeretik az örök klasszikus vonalakat, amelyek napjaink divatját követik.” Apáti Edit divattervező

A pécsi castingra szeptember 21-én kerül sor.

részletek és jelentkezési feltétele:

www.facebook.com/laccaarca