Keretszámok: Orbán szombaton tesz bejelentést

 Orbán Viktor miniszterelnök szombaton bejelentést tesz a felsőoktatás struktúráját érintő változásokról – közölte Balog Zoltán a Magyar Rektori Konferencia elnökségével folytatott megbeszélés után pénteken Pannonhalmán.

hirdetés

Az emberi erőforrások minisztere szerint az egyetemi vezetőkkel folytatott megbeszélés fontos volt “a bizalom megerősítése szempontjából”. Balog Zoltán ígéretet tett arra, hogy a felsőoktatás új struktúráját érintő változásokat a felsőoktatásban dolgozókkal együttműködésben, velük egyeztetve szeretnék elvégezni.

Újságírói kérdésre válaszolva hangoztatta, szeretné a diákokat és követeléseiket komolyan venni. “Bízom benne, hogy ők is komolyan veszik magukat, és ebben a légkörben fogunk tárgyalni” – mondta. Hozzátette, hogy december 18-án lesz egyeztetés, és nem tekinti elutasításnak, hogy a diákok korábban két alkalommal nem fogadták el a meghívását.

  • Azsiaia dakota főnök

    Viktorkám! az lesz a legjobb ha bejelented Magyarország ot ezentúl Obánországnak nevezzük
    és államformája Dakota despotikus monarhia.
    lépjmár le a porodról te ostoba, népnyúzó ,nemzetrontó diktátor, mielőtt az ifjúság fog kiseprőzni hitvány talpnyalóiddal együtt ebből az országból