Kertvárosi gyilkosság: őrizetben a gyanúsított?

Információink szerint elfogták a múlt hétfőről keddre virradó éjjel történt kertvárosi gyilkosság elkövetőjét. Úgy tudjuk a gyanúsított őrizetben van, előzetes letartóztatásáról csütörtökön döntenek.
Az áldozat, egy boszniai horvát származású, húsz éve Pécsett élő férfi, aki Kertvárosban, a Regina utcában élt. Információink szerint a férfin több mint tíz késszúrást találtak.

hirdetés

Az alvilági körökben is ismert 62 éves R. D. pénzváltással foglalkozott: rendszerint az egyik belvárosi étteremben ült, ott intézte ügyeit. A rendőrséget értesítő személy nyitva lévő ajtóra, s véres kilincsre lett figyelmes. A szomszédok,  éjjel egy és két óra között hallottak zajokat, pufogást a negyedik emeleti lakásból.

Frissítve (10:07)

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki kedden délelőtt:

“A pécsi kertvárosi emberölés ügyében a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2012.05.29-én kiadott közleményét (http://www.police.hu/baranya/bar_hirek/BAR_20120529_02.html) azzal egészíti ki, hogy az elmúlt napokban a nyomozók több személyt kihallgattak, akik az emberölés bűncselekménnyel összefüggésbe hozhatóak. A nyomozók több pécsi lakhelyen házkutatást tartottak, több bűnjelet lefoglaltak, melyek kiértékelése folyamatban van.

Amint a nyomozás érdekei lehetővé teszik a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében fogja ismertetni a nyomozás megállapításait.”