Halálos baleset Pécsen, két autó karambolozott, magas rangú rendőr az áldozat

Előtérben a BMW, mögötte a Skoda - Forrás: Police.hu

Két személyautó ütközött össze az 57-es főút 43-as kilométerénél, Pécs térségében, az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette – olvasható a Police.hu-n.

Frissítés: Meghalt dr. Páter Attila rendőr alezredes, mohácsi rendőrkapitány

Életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Páter Attila rendőr alezredes, a Mohácsi Rendőrkapitányság megbízott vezetője. Az alezredes 2020. január 16-ától látta el Mohácson a kapitányságvezetői feladatokat, előtte 16 éven át vezette a Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályát.

Forrás: Police.hu

Páter Attila 27 éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél.

A testület teljes állománya osztozik a család fájdalmában – olvasható a Police.hu-n.

Péterffy Attila, Pécs polgármestere is megemlékezett meg a kapitányság vezetőjéről Facebook-oldalán:


Eddig tisztázatlan okból és körülmények között összeütközött két kocsi január 15-én 7 óra 30 perc körül Pécsett, a Nyugati Ipari úton.

Az elsődleges adatok alapján a baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült. Úgy tudjuk, hogy a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője, dr. Páter Attila a halálos áldozat, aki szolgálati Skodájával ütközött egy BMW-vel.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Korábban írtuk:

Két személyautó karambolozott az 57-es főút 43-as kilométerénél, Pécs térségében – olvasható a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom