Két hétig korlátozzák a forgalmat

Vízhálózati munkák kezdődnek szeptember 26-án a Magyarürögi úton. A Tettye Forrásház Zrt. szakemberei nyomáscsökkentő aknát építenek ki a közműves vízellátó rendszeren, amely eredményeként javulni fognak a Völgyi dűlő nyomásviszonyai.

hirdetés

A korszerűsítési folyamat alatt forgalomkorlátozás lép életbe, a munkálatokhoz igazodva két ütemben: szeptember 26-tól várhatóan két héten át a Magyarürögi út – Fülemüle utca kereszteződésében dolgoznak a munkagépek, így az egyik sávot 30 méter hosszan lezárják.

Ezt követően a Magyarürögi út – Völgyi dűlő kereszteződésben lesz forgalomkorlátozás, szintén két hétig. A közlekedést rendőrlámpás irányítás segíti.

A munkálatok alatt a vízellátás biztosított lesz, a környéken lakók csak időszakos nyomásesésre, rövid ideig tartó vízhiányra számíthatnak, az érintett ügyfeleket szórólapon is értesítik.

A Tettye Forrásház Zrt. kéri az arra haladókat, figyeljék a tájékoztató táblákat és fokozott óvatossággal közlekedjenek az úttesten zajló munkavégzés miatt! A szolgáltató köszöni a lakosság és a közlekedők türelmét, megértését!