Kiadó a “Kultúrkert”

A Nevelők Háza Egyesület nyilvános pályázatot hirdet az úgynevezett Kultúrkert 2013. évi üzemeltetésére. A nyugati Várfalsétány területén lévő ingatlan bérlésére pályázni január 15-ig lehet. A szolgáltatás jellege kiskereskedelmi vendéglátás, valamint kulturális rendezvények szervezése.

hirdetés

A Nevelők Háza Egyesület a pécsi önkormányzattól határozatlan idejű haszonbérletbe kapta a Nyugati Várfalsétány körbehatárolt területét. Ez az ingatlan az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képezi. A bérlő egyesület a Kultúrkert néven ismertté vált terület üzemeltetésére pályázatot írt ki. Ebbe beletartozik a déli pavilon kizárólagos használata is.

A pályázat szerint a szolgáltatás jellege kiskereskedelmi vendéglátás, valamint kulturális rendezvények szervezése. A Nevelők Háza Egyesület kikötötte azt is, hogy az üzemeltetéshez szükséges berendezések beszerzése, a kerthelyiség üzemeltetésre alkalmas állapotba hozása és folyamatos karbantartása a nyertes pályázó feladata. Mivel a pavilon műemléki környezetben van, ezért a külső megjelenést, vagy annak bárminemű változtatását a kiíróval minden esetben egyeztetni kell. A kerthelyiség albérletbe, harmadik személy használatába nem adható. A bérlet időtartama: 2013. május 1 – 2013. szeptember 30.

Az egyesület helyszíni szemlét tart 2013. január 8-án kedden, 10 órakor. A pályázat beadásának határideje: 2013. január 15. kedd, 12 óra, Civil Közösségek Háza (7624 Pécs, Szent István tér 17.)
Személyesen vagy postai úton, zárt borítékban lehet beadni a pályázatot, munkanapokon és munkaidőben (hétfő–péntek: 8.00 – 18.00 óra). A részletes pályázati kiírás letölthető a www.ckh.hu weboldalról.