Pisztollyal rabolták ki a takarékot – KÉPEK!!!

Információnk szerint kedden délelőtt kirabolták Pécsett, a Teréz utcai takarékszövetkezet fiókját.

hirdetés

Úgy tudjuk, az elkövető egy fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette a pénzintézet dolgozóit. Arról hogy történt-e személyi sérülés, illetve, hogy mennyi pénzt vittek el egyelőre nincs információ. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

 

FRISSÍTVE (17:15):

Rendőrségi közlemény:

“Kapucniban, maszkban és pisztollyal a kezében rabolt egy férfi egy pécsi pénzintézetben kedden délelőtt. A támadásban nem sérült meg senki, az elvitt összeg megállapítása még folyamatban van. A nyomozók több órán át helyszíni szemlét tartottak, minden nyomot és elváltozást rögzítettek, közben a biztonsági kamerák felvételeit is elemezni kezdték.

A támadóról eddig rendelkezésre álló elsődleges információk:

Átlagos testalkatú, kb. 170 cm magas, 20-30 év közötti fiatal férfi. Beszéde akcentus nélküli. Elkövetéskor sötét színű nadrágot, felső testén fehér (minta nélküli!) vastag kapucnis pulóvert viselt.

 

A nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja fegyveres rablás bűncselekmény miatt. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a rablásról információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107-es ingyenes hívószámon.”

 

 

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság