Közlekedik a család megyei döntő

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága Pécsett rendezi meg a „Közlekedik a Család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei elődöntőjét.

hirdetés

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett családi vetélkedősorozat célja, hogy felhívja a közlekedők széles rétegeinek a figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család közösségnevelő erejére.

A versenyre minden olyan 2 felnőttből és minimum egy 6-17 év közötti gyermekből álló család jelentkezését várják, ahol a szülők valamelyike érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezik és az egyik gyermek tud kerékpározni.

A vetélkedő Baranya megyei döntőjére május 17-én, szombaton 10 órától délig Pécsett, a Megyer Autócentrum (Pécsett, a Budai Vámnál) kerül sor.

A megyei versenyen való részvételhez a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon várják a versenyezni szándékozó családok regisztrációját.

A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Baranya megyét szeptember 13-án Zsámbékon, az országos döntőn. Az értékes nyeremények mellett, az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi.