Közösségépítés volt a legfőbb célja a családi napnak Dombóváron

A 2. Fidesz Családi Napra több mint ezer dombóvári fogadta el a meghívást, hiszen minden korosztály számára érdekes programokkal készültek a szervezők Dombóváron, a Vásártéren.

Bede Róbert a TV paprika mesterszakácsa értékelte és jó tanácsokkal, meglátásokkal segítette a főzőversenyt. Pintér Szilárd, a Fidesz-KDNP dombóvári polgármesterjelöltje minden résztvevőnek egy borral köszönte meg a közreműködést és az első három helyezetnek egy-egy kupát adott át Bánfai János felajánlásából.

A tizenegy nevezőből Bogdán László csapatának pincepörköltjét értékelte a legjobbnak a háromtagú zsűri. Horváth Józsefné a teveli és dombóvári székelyekkel közösen főzött, ők a második helyen végeztek, és a Forgács Sándor által vezetett roma csapat lett a harmadik helyezett lecsós pincepörköltjével. A gyerekeket ingyenes légvár, trambulin és arcfestés várta, majd a színpadon több műfajban neves előadók szórakoztatták a közönséget: a kaposvári Roxínház, Pecze Zsófi, Szabó Ádám, a dombóvári V2 Raiders és a Dupla Kávé.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint szükség van hasonló, közösségépítő programokra Dombóváron. Rendet kell tenni a fejekben és a lelkekben, hogy meginduljon az építkezés, ehhez pedig változásra, új városvezetésre van szükség.

Hirdetés