KRESZ vetélkedő gyerekeknek

Vezetni is lehet!

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság általános iskolák jelentkezését várja a 2014. szeptember 30-i prevenciós programjára – írja a Police.hu

hirdetés

„Az iskola rendőre” program keretében a Baranya Megyei Baleset-megelőzési Bizottság „KRESZ-FESZT” című prevenciós programot szervez 2014. szeptember 30-án 10 és 13 óra közötti időben Pécsett, az Apáczai Csere János Nevelési Központ déli részén, a volt 6-os, 7-es helyi járatú autóbusz végállomásánál.

A programra sok szeretettel várják kerékpárjukkal az általános iskoláskorú gyermekeket, ahol lehetőségük lesz kerékpáros ügyességi feladatok végrehajtására, kerékpárjuk gravíroztatására, KRESZ-színezésre, rajzversenyre való pályaművek készítésére. Ezen kívül jelzőtábla felismerő játékon vehetnek rész a gyerekek, a programot „Mancs” kutya színesíti.

A szervezők a megjelenteket kerékpárlámpával, fényvisszaverővel és egyéb közlekedés-biztonsággal kapcsolatos ajándékokkal köszöntik.
Program a Pécsi Rendőrkapitányság és a Mosolymanó Egyesület támogatásával valósul meg, melyre a jelentkezéseket bertanewe@baranya.police.hu e-mail címre várják.