Leendő gólyák százai a főtéren

A Pécsi Tudományegyetem és a pécsi önkormányzat a hagyományokhoz híven július 24-én 18.00-23.00 óra között ismét megrendezi a felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésének szabadtéri rendezvényét, a Pont Ott Partit. A ponthatárok kihirdetése mellett játékokkal, szórakoztató programelemekkel is készülnek a szervezők.

hirdetés

Este 8 órakor Páva Zsolt polgármester, Bódis József rektor és Rinfel János EHÖK elnök köszönti a felvételizőket, ezt követően pedig sor kerül valamennyi hazai felsőoktatási intézmény hivatalos idei évi ponthatárainak kivetítésére. A ponthatárok kivetítését követően az ünneplés mellett lehetőség nyílik tájékozódni a pótfelvételiről, és a PTE rektori ösztöndíjáról, majd az Ivan & The Parazol koncertjével zárul a rendezvény.

Pont ott party

Az együtt várakozás, egymás biztatása igazi közösségi élményt jelent minden évben a pécsi és környékbeli diákok számára. A rendezvényre nemcsak a felvételiző diákokat várják, hanem a velük együtt izguló szülőket és barátokat is, de a program érdekes lehet a jövőjüket még csak tervezgető és jövőre felvételiző középiskolások számára is.

Részletes program:

18.00-20.00: „Hangolódás” DJ Venommal, interaktív játékok, Irány a PTE! fotózás, ajándéksorsolás

20.00: Páva Zsolt polgármester, Bódis József rektor és Rinfel János EHÖK elnök köszöntője

20.00-22.00: a 2014-es ponthatárok kivetítése; DJ Venom zenél a ponthatárok ismertetése közben

22.00-23.00: Ivan & The Parazol koncert
„Ha felvettek…” sátor: pezsgőzés
„Pótfelvételizőknek…” sátor: PTE-s tájékoztató mappa osztás

23.00: Afterparty (helyszín egyeztetés alatt)

A programváltoztatás jogát fenntartják a szervezők.