Maszturbálással verte ki a biztosítékot a zaklató

File photo dated 06/08/13 of a someone using a laptop as the number of children being counselled through ChildLine about online sexual abuse has more than doubled, according to the charity.

Videóhívást kezdeményezett, majd önkielégítést végzett a kamera előtt egy férfi, így zaklatta a lányokat. Összesen négyet. Most vádat emeltek ellene. 

hirdetés

A Pécsi Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki interneten mutogatta magát. A vádlott 2015. januárjában kapcsolatba akart lépni a későbbi sértettekkel, ezért ismert videohívó hálózaton, illetve közösségi oldalon megkereste a kiszemelt lányok ismerőseit. Ezt követően a sértettek egyes ismerősei nevén regisztráltatta magát, majd videohívást kezdeményezett a sértettekkel.

A hívott személyek abban a hiszemben voltak, hogy ismerősük keresi, ezért a videohívást engedélyezték. Mikor a videokapcsolat a vádlott és a sértettek között létrejött, a vádlott saját számítógép előtt önkielégítést végzett, amit a sértettek saját készülékükön láttak. A vádlott összesen négy sértettel vette így fel a kapcsolatot, melynek során önkielégítést végzett.

A vádlott cselekménye a szeméremsértés vétségének a megállapítására alkalmas.